Lézeres Mezoterápia

  Meso I Laser

  Magyarországon az egyetlen orvosi elektroporációs technológiát és nagy teljesítményű terápiás lézert ötvöző készülék. A készülék teljesítménye és az ISO szabványnak való megfelelősége garantálja a technológia valódiságát és ezáltal a sejtszintű hatóanyag töltési lehetőséget.

  Fontos számunkra az eredeti orvosi elektroporációs készüléktechnológia használata, ugyanis ez elengedhetetlen a valóban eredményes és tartós Anti-Aging hatás kifejtésére, a hatóanyagok maximális bejuttatására.

  Kezeléseinkhez az Age Attraction által gyártott magas minőségű hatóanyag koncentrátumokat használjuk, melyek a MESO I LASER technológiával karöltve garantálják az intenzív kezeléseket.

  Kezelések

  • Arcbőr fiatalítása, ránc és lifting kezelések, Anti-Aging kezelések, kézfej bőrének fiatalítása
  • Bőrfeszesítés és ránckezelés
  • Rosacea, Akné, Gyulladásos, irritált bőrterületek kezelése
  • Mélyhidratáló kezelések
  • Terhességi csíkok
  • Lokális zsírbontás, pl. toka, lovagló és csípő tájék, belső comb stb.
  • Szövetfeszesítés, kötőszövet erősítés
  • Cellulitkezelés
  • Az arcbőr és a szemkörnyék feszesítése
  • A szem alatti folyadékkal telt táskák csökkentése
  • Esztétikai műtétek elő- és utókezelése, sebgyógyítás

  Lézeres mezoterápia


  Lézeres bőrfiatalítás és intenzív mezoterápiás hatóanyag bevitel

  A lézeres mezoterápia egy intenzív kollagénindukciós eljárás, melyben ötvözzük a nagy teljesítményű lézer technológiát az eredeti orvosi elektroporációs technológiával (valódi tű nélküli mezoterápia). A lézeres mezoterápia az esztétikai kozmetika innovációja, különlegesen eredményes területnek számít a hatóanyag bejuttatás és a kollagén termelést megvalósító fibroblaszt sejtcsoport stimulációja területén. A kezelés következtében, jelentősen megnő a bőr kollagéntermelődése, a kollagénrostok úgymond „alábélelik” a bőrt, a hatóanyagoknak köszönhetően javul a vízhiányok állapot. A kezelések eredményeképpen megemelkednek az addigi petyhüdtebb szövetek, a bőr textúrája feszesebb, tömörebb, egészségesebb kinézetű lesz. a lézeres mezoterápia meggyőző eredménye kétféle hatásmechanizmusában rejlik. Egyik a nagy teljesítményű lézer hatása, másik a mezoterápiával mélyebb szöveti rétegbe bevitt hatóanyag, melynek alapja a három molekula méretű (mikro, közepes, nagy) hyaluronsav (Hyaluron-3) koncentrátum és az őssejtes, argirelines (természetes botox hatás) koncentrátum, mely anyagokat az alkalmazott technológia miatt többszörös mennyiségben képes felszívni a bőr. A hatóanyagok bejuttatása a bőrbe azonnali és tartós eredményeket képes produkálni, míg a lézer hatása pár nap elteltével látható és még tartósabb eredményeket képes elérni. A lézeres mezoterápia a páciens részére teljesen fájdalommentes és már egy alkalom is látványos eredményeket képes produkálni.