Sebészet nélküli zsírleszívás

  Rádiófrekvenciás zsírszövetbontás elektromágneses hullámokkal!

  A legkorszerűbb BOM-TRS Center típusú újgenerációs rádiófrekvenciás készülékkel, mellyel kíméletesen végezhetők a "zsírlefaragó-zsírolvasztó" célzott alakformáló kezelések szövődmények, gyógyulási időszak nélkül, valamint a kollagén termelést serkentő, arcfiatalító lifting kezelések is.

  Hastájékon több centiméter kerületcsökkenést, a toka, a megvastagodott derék, comb, vagy háton lévő zsírpárnák területén látványos apadást eredményez már néhány alkalom is.

  Hogy jól érezze magát, ha tükörbe néz!

  BOM-TRS Center.


  Megoldások, amikre mindig is vágyott.
  Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába! Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test- és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

  Hogyan működik?

  A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a sejtek sejtmembránjain keresztük intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

  BOM-TRS Center, újgenerációs RF technológia
  A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A speciális computer vezérlésnek köszönhetően az RF energia koncentráltsága, elosztási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. Ezáltal nemcsak hihetetlenül kellemes kezelésérzetet biztosítanak Önnek, hanem egyúttal garantálják a maximális hatékonyságot is. A BOM-TRS Center egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös színű szuper intenzív fényerejű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

  A BOM-TRS Center kezelési lehetőségei

  • Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
  • Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
  • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
  • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
  • Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentése

  Zsírbontás, méretcsökkentés

  A rádiófrekvenciás technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok. Használja ki azonban a lehetőséget, hogy a BOM-TRS Center speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.

  Narancsbőr kezelés

  Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csönkkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg. Ön a megoldás ismertetőjét tartja kezében.
  A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak,
  amely megindítja a cellulit leépítését.

  Hány kezelésre van szükség?

  A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt, heti egy alkalommal. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak. A kezelések még eredményesebbek, ha a felszabadított zsírsejtek elvezetését elősegítjük. Ezért minden kezelés után egy nyomásterápiás nyirokmasszázst javaslunk azért, hogy még hatékonyabbá tegyük a kezelést.