Rádiófrekvenciás arcfeszesítés, bőrfeszesítés

    Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivítása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik.

    A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett hatpólusú rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőkárosítást hozunk létre, melynek hatására a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a fibroblastok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin sturktúrákat képezve. Az eljárás során a kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

    Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

    A kezelésen kúraszerűen érdemes résztvenni. A teljes arcfeszesítő program 6 alkalmat jelent, hetente 1-1 kb. 30 perc hosszúságú kezeléssel.

    Képek egy kezelést követően